21/7/14

Αγοράστε το Antivirus Bitdefender στη μισή τιμή!

Το Bitdefender είναι ίσως το πιο γνωστό και ταυτόχρονα το πιο καλό Antivirus που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το AV-Test. Πλέον πέρα από το υψηλό ποσοστό αναγνώρισης ιών και malware έχει και μικρότερη επίπτωση στο σύστημα που εγκαθίσταται.


Η τιμή της έκδοσης Internet Security καθώς και η Total Security ανέρχεται στα 60€ και 70€ αντίστοιχα, ωστόσο μπορείτε να τα αγοράσετε μισοτιμής με την εξής απλή διαδικασία:




  1. Μπαίνετε στο http://www.bitdefender.com/ και από τις δύο εκδόσεις διαλέγετε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς και επιλέγετε το Try.
  2. Συμπληρώνετε το e-mail σας και στη συνέχεια πατάτε στο Submit.
  3. Μετά μπαίνετε στο e-mail σας και στα εισερχόμενα θα δείτε ότι έχετε ένα νέο e-mail από την Bitdefender. (Ταυτόχρονα το πρόγραμμα πλοήγησης που έχετε θα κατεβάζει το αρχείο για την εγκατάσταση του Bitdefender στο σύστημα σας)
  4. Ανοίγοντας το e-mail θα δείτε ότι στη αρχή του, υπάρχει μία εικόνα του Bitdefender και δίπλα ακριβώς γράφει ότι έχετε -50% στο προϊόν και ένα πορτοκαλί κουμπάκι που γράφει Buy Now, το πατάτε.
  5. Αυτό θα σας ανοίξει μία καινούργια σελίδα όπου θα σας έχει το Bitdefender στη μισή τιμή για αγορά! Πατάτε επόμενο και μετά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας αλλά και τα στοιχεία της κάρτας σας για την αγορά. Συνεχίζετε στο επόμενο βήμα και.. έτοιμοι!
  6. Μπαίνετε στο e-mail πάλι και θα σας έχει έρθει ένα καινούργιο e-mail με τον κωδικό ενεργοποίησης. Τώρα ανοίγετε το αρχείο που κατεβάσετε στον υπολογιστή σας (Βήμα 2) και το κάνετε εγκατάσταση, όπως όλα τα προγράμματα.
  7. Εφόσον ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που σας ήρθε, το κάνετε και έπειτα έχετε το Bitdefender για 365 ημέρες (Έως και 3 χρήστες) με μισή τιμή! 
Η παραπάνω διαδικασία είναι εντελώς απλή και γίνεται μέσω του promotion της Trial έκδοσης! Για 30€ η Internet Security έκδοση αξίζει με το παραπάνω! Να σημειωθεί ότι η έκδοση είναι αυτή του 2015, δηλαδή η τελευταία έκδοση του λογισμικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου