7/5/14

Από Domain... στα παλιά! Farewell


Πάνε 2+ χρόνια από τότε που δημιουργήθηκε το PC Maniacs και ο συνολικός αριθμός των επισκέψεων κοντεύει να ξεπεράσει τις 35.000. Η αλήθεια είναι ότι το PC Maniacs δεν είναι όπως ήταν, δεν έχει την όρεξη και την αφοσίωση που του είχε αφιερωθεί μέχρι προσφάτως, δυστυχώς. Ο λόγος; Ακόμα τον ψάχνω, αλλά δεν τον βρίσκω. Ωστόσο δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες.

Στην περίπτωση μας πολλοί θα έκλειναν το blog-site αφήνοντας ένα άδειο blog ή ένα domain για πούλημα. Εγώ νιώθω ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο, απλά για οικονομικούς λόγους το domain μας, δεν θα ανανεωθεί στις 5 Ιουνίου. Επομένως θα βρίσκετε το site στην διεύθυνση "pcmaniacsgr.blogspot.com". Το πιο πιθανό είναι να βλέπετε αυτή τη στάσιμη ενημέρωση για το Assassin's Creed Unity, μιας και δεν υπάρχει όρεξη για να μπει υλικό. Από την άλλη αφήνω μία πιθανότητα, αλλά δύσκολο. Ίσως να ανανεώνω με videάκια το κανάλι μας στο Youtube όσο μπορώ.

Όλα ξεκίνησαν σαν μία ιδέα και προχώρησαν με δουλειά και υπομονή, στην ανάπτυξη, φτάσαμε σε ένα θετικό σημείο αλλά δεν κράτησε ο σκοπός μας, δεν κράτησε αυτό που γράψαμε στην πρώτη ανάρτηση μας.

Εμένα από τα τέλη του 2012 μπορείτε να με βρείτε στο περιοδικό PC Master με άρθρα και παρουσιάσεις κυρίως για hardware αλλά φυσικά και video games. Από το blogspot στο domain και από το απλό template στο πειραγμένο. 2 χρόνια δημιουργίας . 3 άνθρωποι. Πολλοί PC Maniacs :-)

Ίσως αυτή να είναι η τελευταία ανάρτηση στο PC Maniacs. Ευχαριστώ για την υποστήριξη, ευχαριστώ τις εταιρίες για τα review codes και όλους όσους βοήθησαν αυτή τη προσπάθεια!

Farewell,

Αποστόλης Καραβίας
www.pc-maniacs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου